Flexibiliteit, gemak en keuzevrijheid

Combineer alle soorten van vervoer

Doe de keuzehulp

Transitie van traditionele lease naar mobiliteit

Het kan zo mooi zijn: de ene dag lekker fietsen naar het werk, de andere dag met je leaseauto naar een afspraak. Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Daarom bieden wij de auto, bestelwagen en fiets in alle mogelijke looptijden aan.

Wij zijn sterk in het combineren van verschillende mobiliteitsvormen, gedreven door jouw organisatie en mobilteitsbehoefte. Want zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan.

Advies in duurzame mobiliteit

Het combineren van vervoer kan een aantrekkelijk alternatief zijn. Juist de combinatie van beide vervoersmiddelen kan het voor mensen aantrekkelijker maken om een aantal dagen in de week op de fiets naar het werk te gaan, in plaats van met de auto. Onze mobiliteitsadviseur adviseert en begeleid jou graag bij het verduurzamen van jouw mobiliteitsbeleid. Dat gaat verder dan alleen de lease, hij richt zich op het hele spectrum van mobiliteit. Laat je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Join Driven

Word Driven-member en krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze ruimte kun je gebruiken voor alle mobiliteitsvormen en voor al je medewerkers. We starten met een kennismakingsgesprek, zo leren wij jou kennen en jij ons.