Combineer alle soorten van vervoer

Flexibiliteit, snelheid en keuzevrijheid

combi 1.jpg

Transitie van traditionele lease naar mobiliteit

Het kan zo mooi zijn: de ene dag lekker fietsen naar het werk, de andere dag met je leaseauto naar een afspraak. Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen het prettigst om van A naar B te reizen. Daarom bieden wij de auto, bestelwagen en fiets in alle mogelijke looptijden aan, eventueel met een mobiliteitskaart of deelauto.

Wij zijn sterk in het combineren van verschillende mobiliteitsvormen, gedreven door jouw organisatie en mobilteitsbehoefte. Want zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan.

Voorbeelden

Leaseauto met deelauto
Je hebt 20 medewerkers in dienst. Voor 4 medewerkers heb je een leaseauto's gefasciilteerd. Daarnaast zijn er 10 collega's die regelmatig moeten reizen naar andere locaties. Voor deze collega's kun je bijvoorbeeld een deelauto en/of 4 mobiliteitskaarten inzetten. Zo faciliteer jij iedereen en ben je enorm flexibel.

Elektrische fiets met mobiliteitskaart
Jouw bedrijf zit in de grote stad. De meeste medewerkers komen met de fiets of met het OV naar het werk. Voor het OV heb je de mobiliteitskaart zodat jij maar 1 factuur ontvangt. Jij wilt dat de fietsers ook veilig kunnen reizen. Een nieuwe elektrische fiets zorgt daarvoor. Je kunt de fiets in jouw huisstijl laten rondrijden. Dat geeft echt veel naamsbekendheid!

puzzel.jpg

Advies in duurzame mobiliteit is maatwerk

Het combineren van vervoer is vaak een aantrekkelijk alternatief. De combinatie zorgt ervoor dat je flexibel bent en een duurzamere keuze kunt maken. Onze mobiliteitsadviseur adviseert en begeleid jou graag bij het verduurzamen van jouw mobiliteitsbeleid.

Bel mij terug

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.