Membership

De voordelen van Driven

  • Een bestedingsruimte voor jouw bedrijf
  • Gratis tankcard
  • Ieder half jaar een mobiliteitscheck
  • Collectiviteitsvoordeel
bestedingsruimte.jpg

Bestedingsruimte

Je krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze bestedingsruimte zet je in voor alle mobiliteitsvormen, voor al je medewerkers. Om te bepalen welke bestedingsruimte het meest geschikt is, willen we een paar dingen van je weten: je wensen en je jaarcijfers. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Per telefoon of face 2 face, wat jij wilt. Als member word je dus maar één keer gescreend. Daarna kun je snel schakelen en gebruik maken van al onze diensten.

mobiliteitscheck.jpg

Mobiliteitscheck

Ieder half jaar checken wij of jouw totaalpakket aan mobiliteit nog efficiënt wordt ingezet. Door te blijven monitoren kunnen wij jou het beste adviseren en blijft jouw mobiliteit aansluiten op het gebruik. Bijvoorbeeld: Bij een ondernemer rijden een 5-tal (nagenoeg) identieke auto’s. Waarbij er 2 veel kilometers maken en de overige minder. Dan kan het slim zijn om deze auto’s onderling te wisselen. Hiermee voorkom je grote afrekeningen in meer/minder kilometers en creëer je een gelijke looptijd en wisselmoment.

tanken.jpg

Gratis tankcard

Kies je voor een auto of bestelwagen voor langer dan een jaar, dan krijg je van ons een tankcard cadeau. De tankcard is te gebruiken bij alle tankstations in Nederland. Met een tankcard word je administratie vereenvoudigd want je hebt geen losse bonnetjes meer. Je krijgt daarnaast toegang tot de Mobilty Manager voor het inzien van brandstoffacturen.

Louwman Museum.jpg

Collectiviteitsvoordeel

Als member ontvang je mooie kortingen van ons en van onze partners. Alle voordelen ontvang je per mail in je inbox.. Wij zijn onderdeel van de Louwman Group en zijn ontzettend trots op ons eigen Louwman Museum, een van 's werelds grootste en meest geroemde collecties van historische automobielen. Als Driven-member ontvang je direct korting op de toegangsprijs.

Zo word je member

Kies voor 1 van onze producten en je wordt automatisch Driven-member. Je bent akkoord gegaan met de offerte en je hebt de benodigde informatie aangeleverd. Binnen 3 dagen krijg je bericht over de hoogte van jouw bestedingsruimte. Zodra jij akkoord bent met dit bedrag ben je Driven-member. Iedereen die binnen het bedrijf gebruik gaat maken van Driven wordt user.

Bel mij terug

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.