Deelauto

Efficiënte en duurzame mobiliteit door innovatief autodelen

Vrijblijvend advies
  • Sluitende rittenregistratie
  • Openen en sluiten via app
  • Kostenbesparend
  • Geen sleuteloverdracht

Auto van de zaak voor iedereen

Iedereen de mogelijkheid bieden flexibel gebruik te maken van een auto van de zaak maar dan zonder gedoe. Via de app kan de auto worden gereserveerd, gecontroleerd en geopend. Er is dus geen sleuteloverdracht meer nodig.

Ook hoeven de kilometers niet geregistreerd te worden. In de beheerstool is de informatie over gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten.

Voordelen

  • Kostenbesparend
  • Sluitende ritregistratie
  • Geen sleuteloverdracht
  • Openen en sluiten via app
  • Minder parkeerplekken nodig

De oplossing voor stilstaande leaseauto’s

Het WeGo systeem werkt voor bijna ieder voertuig, oude en nieuwe, brandstofauto’s en elektrische auto’s. Dit kan een auto zijn die altijd bij het bedrijf staat maar het kan ook een leaseauto van een collega zijn die tijdelijk stil staat. De deelauto is het middel om duurzaam en efficiënt mobiliteit in te richten. Het systeem werkt onafhankelijk van het type brandstof of soort auto. Daarnaast is het te gebruiken voor werk en privé.

Actiemodel

Deelauto Toyota AYGO

occasion 1.0 VVT-i 72pk 5D x-play

Toyota Aygo 1.0 X-Play (Rood).JPG
€ 269,-

Vanaf-prijs per maand

Hoe werkt het?

Dankzij de app kunnen wij jou nu nog beter helpen! De video laat zien hoe het werkt. Iedere gebruiker ontvangt een mail waarmee hij kan inloggen in de app. Jij hoeft de app alleen nog maar te downloaden.

De oplossing van WeGo registreert in detail welke ritten gemaakt zijn, door wie en waar de auto’s zijn. Rittenregistratie voor de belastingdienst en de verrekening van gebruik over afdelingen worden direct geregeld. Alle managementinformatie is beschikbaar in de online tool. De tool heeft modules voor rapportage, facturering en betaling en voldoet aan de AVG.

Bij 15 ritten per maand al interessant!

Even een boodschap doen, een klantbezoek vanuit de binnendienst, het OV rijdt niet. Er wordt steeds vaker gereisd met 'pay as u use'-voertuigen, zoals Greenwheels en Amber. Een eigen deelauto binnen je bedrijf is vaak een betere optie. Je gaat niet meer naar een uitgiftepunt, je hoeft geen borg te storten, je hebt zelf invloed op de staat van de auto en je zit ook niet met allerlei verschillende declaraties of facturen. Bovendien kosten al die kleine ritjes stiekem best veel aangezien je ook betaalt voor de tijd dat de auto stilstaat.

Met een Driven deelauto heb je geen sleuteladministratie, staat je eigen auto altijd ter beschikking, kunnen je medewerkers de auto zelf reserveren en is het bij het gebruik van 15 ritjes per maand vaak voordeliger.

passengier.jpg

Upgrade met mobiliteitspas

Door de deelauto te combineren met een mobiliteitspas kan iedereen tanken, laden, parkeren en gebruik maken van het openbaar vervoer. Neem de trein bij files of pak een OV-fiets als je niet goed kunt parkeren. De mobiliteitspas kost eenmalig € 12,50, daarna € 5,- per maand.

De mobiliteitspas

Bel mij terug

Wil je meer informatie? Vul je gegevens in en wij bellen je terug