Efficiënte en duurzame mobiliteit

Dankzij de deeltechniek van Driven

Vrijblijvend advies
  • Op ieder model auto en fiets te installeren
  • Reserveren, openen en sluiten via app
  • Track & Trace & fiscusproof-rapportages
  • Kostenbesparend en minder parkeerplekken nodig
Pagina-Fleetmanagement-1536x1025 ddddd.jpg

Deeltechniek voor zowel auto's als fietsen

Dankzij de deeltechniek van Driven bied je iedereen binnen jouw organisatie de mogelijkheid flexibel gebruik te maken van een auto of fiets van de zaak. Het vervoersmiddel staat altijd ter beschikking en dankzij een gebruiksvriendelijke app kun je de auto of de fiets heel eenvoudig reserveren, controleren, openen en afsluiten. En dankzij de handige beheerder heb je continu inzicht in het aantal gebruikers, de status van de voertuigen, de reserveringen en de ritten.

None

Hoe werkt het?

Dankzij de app kunnen wij jou nu nog beter helpen! De video laat zien hoe het werkt. Iedere gebruiker ontvangt een mail waarmee hij kan inloggen in de app. Jij hoeft de app alleen nog maar te downloaden.

De App registreert in detail welke ritten gemaakt zijn, door wie en waar de auto’s zijn. Rittenregistratie voor de belastingdienst en de verrekening van gebruik over afdelingen worden direct geregeld. Alle managementinformatie is beschikbaar in de online tool. De tool heeft modules voor rapportage, facturering en betaling en voldoet aan de AVG.

MKB_mobiliteit_mockup.jpg

Upgrade met mobiliteitspas

Door de deelauto te combineren met een mobiliteitspas kan iedereen tanken, laden, parkeren en gebruik maken van het openbaar vervoer. Zo wordt mobiliteit binnen jouw bedrijf een stuk eenvoudiger, beheersbaarder en – goed nieuws – goedkoper!

None

Hier wil ik meer over weten!

Benieuwd naar de mogelijkheden van deeltechniek voor jouw organisatie? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!