Service ­& Contact

Hoe kunnen wij jou helpen?

0347 367 838

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur.

06 2359 9418

Stuur jouw vraag via WhatsApp.

info@driven.nl

Mail ons en ontvang binnen één werkdag reactie op jouw bericht.

Veelgestelde vragen

Hoe word ik Driven-member?

We komen graag met je in contact. Bel, app of mail ons of vul het contactformulier in. Wij nemen contact met je op. Wij starten altijd met een (telefonisch) kennismakingsgesprek om te weten welke vormen van mobiliteit het meest geschikt zijn voor jou en je medewerkers.

Hoe werkt het Driven-limiet?

Om te bepalen wat de meest passende bestedingsruimte is, moeten we een paar dingen van je weten: je wensen en je jaarcijfers. Op basis van jouw wensen en financiële mogelijkheden, bepalen we samen de bestedingsruimte. De bestedingsruimte wordt getoetst bij onze financiële experts, zodat het altijd verantwoord is. De bestedingsruimte kun je besteden aan al onze mobiliteitsvormen, voor al je medewerkers. Als member wordt je dus maar een keer gescreend. Daarna kun je super snel schakelen en gebruik maken van al onze diensten

Kan ik als particulier ook Driven-member worden?

Op dit moment bestaan onze klanten uit MKB-bedrijven. Ben je als particulier opzoek naar een auto? Kijk dan eens op www.auto.nl

Hoe lang duurt het voordat ik ben gescreend?

Na het kennismakingsgesprek doen we er alles aan om je zo snel mogelijk op weg te helpen. Dit is uiterlijk 1 week na aanvraag.

Krijg ik voor iedere vorm van mobiliteit een andere factuur?

Je krijgt van ons een verzamelfactuur aan het einde van de maand. Hierop staan alle afgenomen producten en diensten op een rij.

Mag ik een huurauto eerder of later inleveren dan de afgesproken periode?

Loopt het bedrijfsbezoek van jou of je medewerker uit en heb je de auto langer nodig dan de afgesproken periode? Geen probleem, de huurperiode loopt automatisch door, en het tarief wordt later aangepast op je maandelijkse factuur. Geen verrassingen, want wij werken met vaste tarieven.

Join Driven

Word Driven-member en krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze ruimte kun je gebruiken voor alle mobiliteitsvormen en voor al je medewerkers. We starten met een kennismakingsgesprek, zo leren wij jou kennen en jij ons.