Veilig en duurzaam vervoer van kinderen en medewerkers

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

gocab-fietstaxi-foto-vrijstaand (web).png

Veilig en efficiënt vervoer

De kinderen halen en brengen op een veilige en efficiënte manier zorgt voor heel wat uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat het veilig is voor kinderen en medewerkers? Maar het mag niet teveel tijd kosten en ook liever niet teveel investering vragen. Logistieke vragen kunnen veel tijd kosten. Tijd die je liever besteedt aan de kinderen of de ontwikkeling van jouw medewerkers. Wij kunnen helpen om de logistiek efficiënt en veilig in te regelen. Bijvoorbeeld met een elektrische bakfiets waarmee de kinderen gehaald en gebracht kunnen worden of een keer een dagje een personenbusje om naar de dierentuin te gaan.

None
nvm fietspad.jpg

Aantrekkelijke werkgever

Daarnaast denken we ook mee over vervoer als middel om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Zeker omdat het werken met kinderen mensenwerk is en het vinden van de juiste medewerkers niet altijd eenvoudig. Door bijvoorbeeld de medewerkers een elektrische leasefiets te bieden, wordt de woon-werk reistijd verkort. Hiermee kan het zoekgebied vergroot worden en de leidster voor een aantrekkelijk bedrag, ook privé, een elektrische fiets rijden.

None
Opsomming_Driven

“Weer veilig de weg op”

Omdat de taxibusje waren versleten mochten wij deze vervangen door door GoCabs. Met deze elektrische bakfietsen vervoeren de medewerkers een deel van de 400 kinderen waarvoor de organisatie zorg voor draagt. Door de GoCab kunnen zij de kinderen veilig ophalen en vaker leuke buiten activiteiten organiseren.

Chris - Mobiliteitsspecialist @ Driven

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
None

Vrijblijvend advies

Wil jij vrijblijvend advies over hoe je mobiliteit efficiënt, duurzaam en veilig in kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.