Duurzame mobiliteit

Vrijblijvend advies
wat-is-duurzame-mobiliteit-1170x500 (2).jpg

Mobiliteit in een duurzame samenleving

We groeien als wereldbevolking, we centraliseren ons meer in en bij de grote stad. Hierdoor wordt het drukker, met meer files en parkeerproblemen. We worden ons steeds bewuster van ons handelen en welke invloed dit heeft op onze omgeving. De overheid, de individu maar ook de ondernemer komt in actie. Geen enkele ondernemer kan meer om duurzaam ondernemen heen. Bedrijven moeten in de nabije toekomst gaan betalen voor de CO2 die ze uitstoten. Bedrijven die duurzaam ondernemen zijn vaak innovatief, trekken klanten aan en zijn aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers.

None

Duurzaam vervoer als middel om je doel te behalen

Lopen, fietsen, met het OV, elektrisch rijden, duurzaam vervoer is er in verschillende vormen. Het belangrijkste is om per situatie te kijken en toegang te hebben tot verschillende vormen. Om het voor iedereen toegankelijk te maken zijn (elektrische) deelauto’s en deelfietsen een mooie uitkomst.

Door te kiezen voor duurzaam vervoer in combinatie met een mobiliteitspas kan CO2 op persoonsniveau inzichtelijk worden gemaakt. Zo kan je eenvoudig sturen om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen en kosten te besparen.

Voordelen

  • Aantoonbare reducering van de CO2
  • Goed imago bij klanten en medewerkers
  • Keuzevrijheid voor medewerkers
  • Sturen op gedrag
Louwman-en-Parqui (2).jpg

Louwman & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Driven is een trots onderdeel van Louwman, een familiebedrijf dat zich verantwoordelijk voelt voor de huidige maar zeker ook toekomstige generaties. Als groep willen we een betekenisvolle bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. We staan immers midden in de maatschappij, ontlenen daaraan ons bestaansrecht en beseffen dat ons handelen een direct gevolg heeft voor de gemeenschap. Wil je meer te weten komen over de MVO-ambitie van de Louwman Group?

None
iStock-182177010 (site).jpg

Driven & Trees For All

Driven helpt bedrijven met hun mobiliteitsvraagstukken, wat hier ook aan ten grondslag ligt. Tegenwoordig zien we veel organisaties worstelen met het vinden en binden van medewerkers. Het slim inzetten van meerdere vormen van mobiliteit helpt hierbij. En hoe belangrijk CO₂-reductie ook is voor ons, we ontkomen er niet aan dat onze klanten ook auto's bij ons afnemen die op benzine rijden. Om die uitstoot te compenseren werkt Driven samen met Trees For All. Met hen kijken we naar hoe groot de voetdruk is die wij jaarlijks achterlaten en compenseren wij dit door hun gecertificeerde bosprojecten te sponsoren.

None

Vrijblijvend advies

Wil je weten hoe jij duurzame mobiliteit kunt integreren?
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.