De mobiliteitspas met de meeste mogelijkheden

Flexibel reizen met een efficiënte administratie

  • Keuzevrijheid in reizen
  • Zelf samen te stellen
  • Kant-en-klare verrekeningen voor jouw administratie
  • Grip en controle op gebruik en verbruik
03_Mobiliteitspas DEF.png

De MKB-mobiliteitspas van Driven

Ondernemen is jouw passie. Je bedrijf gaat goed en je bent trots op je medewerkers. Je wilt hen graag voorzien in hun wensen en behoeften. Maar het uitzoeken, regelen en administreren ervan kost je veel tijd. De mobiliteitspassen van Driven bieden uitkomst. De pas geeft jouw medewerkers toegang tot alle vormen van vervoer, de mogelijkheid tot het registreren van zakelijke ritten en het bijhouden van hun administratie. Zo kunnen zij in alle vrijheid reizen en houd jij meer tijd over voor hetgeen je het liefste doet: ondernemen.

Home

Hoe gaat het in z'n werk?

Heel eenvoudig! Kies de pas die het beste past bij het reisgedrag van je medewerker en bestel deze. Je betaalt eenmalig de kosten van het aansluiten en activeren en vervolgens krijg je eens per maand een totaalfactuur waarin alle reisbewegingen en de maandelijkse kosten voor de pas zijn verrekend. Het maakt niet uit hoeveel medewerkers je hebt, je ontvangt maar één factuur. Wil je meer inzicht in het reisgedrag van jezelf en je medewerkers? Met de handige app van Reisbalans heb je 24/7 toegang tot de actuele status van je reisgedrag, kun je eenvoudig je mobiliteitsbudgetten beheren en regel je direct je declaraties.

Home

Een pas op maat

Heeft uw organisatie speciale wensen? Geen enkel probleem. We helpen u graag met het samenstellen van een pas op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Image_InText_Whitepaper.png

Flexibel inspelen op actuele mobiliteitsvraagstukken.

Ny hybride werken steeds meer de norm wordt en klimaatverandering ook van organisaties vraagt hun CO2-uitstoot terug te dringen, is het raadzaam uw mobiliteitsbeleid onder de loep te nemen. Hoe kan uw organisatie slim en kostenbesparend inspelen op de snel veranderende mobiliteitsvraagstukken? Lees er meer over in het gratis whitepaper.

Home
reis.jpg

Reisbalans

Driven werkt samen met Reisbalans, een slimme app om jouw reizen (multimodaal) te plannen. Door de GPS tracker kun je de gemaakte ritten automatisch registreren en vervolgens declareren. Alle transacties worden bijgehouden. Daardoor heb je 24/7 inzicht in de kosten en indien van toepassing de actuele status van jouw mobiliteitsbudget. De app kan je ook inzetten als administratietool. Bijvoorbeeld voor rittenadministratie, beheren van mobiliteitsbudgetten en de verwerking van alle declaraties. Wij laten je graag zien hoe Reisbalans werkt en leggen uit hoe je eenvoudig kunt starten.

Home

Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit

Om een goed beeld te krijgen van de impact op uw organisatie, is het belangrijk om te begrijpen waar de wet precies over gaat. Met werkgebonden personenmobiliteit wordt het woon-werk en zakelijke verkeer van een organisatie bedoeld. Het doel van de nieuwe wetgeving is namelijk om de totale CO2-uitstoot met minimaal 49% te verminderen in 2030. Per 1 juli 2024 zullen bedrijven met meer dan 100 werknemers verplicht worden om de CO2-uitstoot van het woon-werk en zakelijke verkeer te registreren. Deze registratie zal een nulmeting vormen om te bepalen of er genoeg wordt bijgedragen bij aan de doelstelling uit het Klimaatakkoord. Om de CO2-uitstoot van al uw woon-werk en zakelijke verkeer te registreren, heeft u een flink administratief vraagstuk te pakken.

Een oplossing hiervoor is het automatisch laten registreren van de gemaakte reizen, waarbij automatisch de CO2-uitstoot per vervoermiddel wordt berekend. Reisbalans is een systeem dat dit voor u kan regelen. Reisbalans kan alle reisbewegingen met allerlei vormen van vervoer registreren. Denk aan de het OV of de (deel)auto, maar ook aan de fiets, scooter of wanneer uw werknemer thuis werkt. Hierbij wordt niet alleen geregistreerd welk reisdoel de rit heeft (zakelijk of woon-werk), maar ook welk vervoermiddel is gebruikt, welke afstand is afgelegd én wat de CO2-uitstoot van de betreffende rit is. Al deze informatie wordt volgens de AVG-regels voor u verzameld en vervolgens in één duidelijk overzicht gezet. U ziet dan precies wat de (individuele) CO2-uitstoot van uw organisatie is.

My project (13).png

“Combineer verschillende vormen van vervoer”

De kosten van mobiliteit zijn vaak een flinke kostenpost. Toch wordt nog te vaak en te snel voor traditionele lease gekozen. Een combinatie van verschillende vervoersvormen is vaak de snelste en de voordeligste manier van reizen. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Christian - Mobiliteitsspecialist @ Driven

Keuzestress?

Geen probleem. We denken graag met je mee. Laat uw naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.