Combineer alle typen vervoer

Het gemak van 1 partner voor al jouw mobiliteit

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Alle merken, alle modellen

  Eén partner, één factuur

Mobiliteit die verder gaat voor werkgevers én werknemers

Wij geloven in nieuwe mobiliteit, die flexibeler, sneller, goedkoper, veiliger, en schoner gaat als vandaag de dag! Dat we ondernemers kunnen helpen om mobiliteit voor het bedrijf vooral makkelijker te maken zonder dat het meer geld en tijd kost. De auto is niet meer het uitgangspunt, maar mobiliteit in bredere zin.

Kies je een soort vervoer of een combinatie? Het kan allemaal. Wij zijn sterk in het adviseren van bedrijven over de optimale inzet van mobiliteit. Zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan. .

Belofte

Driven membership

Als klant van Driven profiteer je van een aantal voordelen. Je krijgt:

 • een bestedingsbudget voor alle vormen van mobiliteit
 • 2 mobiliteitspassen om flexibel te reizen, tanken en te parkeren (twv € 7,50 per maand en eenmalig € 12,50)
 • toegang tot onze reistool, waarmee je reizen registreert en verrekent.
 • 5 kaarten voor het Louwman Museum
 • ieder jaar een mobiliteitscheck

Lees meer

Hulp bij de invulling van nieuwe mobiliteit

Vraag de Mobiliteitsscan aan

maatwerk.jpg

De mobiliteitsscan helpt bij de mogelijke invulling van jouw mobiliteitsvragen. Neem contact met ons op en vraag de scan vrijblijvend en kosteloos aan.

Plan een afspraak met de Mobiliteitspecialist

Teamfoto Driven

Is een leaseauto een goede oplossing? Hoe snel en flexibel kan je een auto of fiets regelen? Is het financieel aantrekkelijker medewerkers een leasefiets te geven, in plaats van een bonus? Onze specialisten helpen je graag.

Binnenkort meer

The sky is the limit!

Wij willen uitgroeien tot dé mobiliteitsspeler van Nederland, waar alle mogelijke vormen van mobiliteit te vinden en te combineren zijn. Ons uitgangspunt is MAAS, Mobility as a Service. We brengen vraag en aanbod samen. Zo kun jij alle vervoersuitdagingen eenvoudig en snel regelen. Geen gedoe, geen addertjes onder het gras.

Openbaar vervoer, taxi, deelauto. Alles wat jou van A naar B brengt, willen we samenbrengen in Driven, om jou nog beter van dienst te zijn. Dit doen wij stapsgewijs en weldoordacht. We horen graag waar jij behoefte aan hebt.

Interesse?

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.