Combineer alle typen vervoer

Het gemak van 1 partner voor al jouw mobiliteit

Ontvang vrijblijvend advies

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Eén partner, één factuur

Mobiliteit kan slimmer!

Mobiliteit geen parkeerplek-driven.jpg

Wij geloven in nieuwe mobiliteit, die flexibeler, sneller, veiliger, en schoner gaat als vandaag de dag! Dat we ondernemers kunnen helpen om mobiliteit voor het bedrijf vooral makkelijker te maken zonder dat het meer geld en tijd kost. De auto is niet meer het uitgangspunt, maar mobiliteit in bredere zin.

Mobiliteit autos staan stil-driven.jpg

Kies je een soort vervoer of een combinatie? Het kan allemaal. Wij zijn sterk in het adviseren van bedrijven over de optimale inzet van mobiliteit. Zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan.

Hulp bij nieuwe mobiliteit

Vraag de gratis mobiliteitsscan aan

maatwerk.jpg

De mobiliteitsscan helpt bij de mogelijke invulling van jouw mobiliteitsvragen. Neem contact met ons op en vraag de scan vrijblijvend en kosteloos aan.

Plan een afspraak met een Mobiliteitspecialist

Deelauto NVM

Is een leaseauto een goede oplossing? Hoe snel en flexibel kan je een auto of fiets regelen? Is het financieel aantrekkelijker medewerkers een leasefiets te geven, in plaats van een bonus? Onze specialisten helpen je graag.

Belofte

Voordelen Driven Membership

Als klant wordt je gratis member en profiteer je van diverse voordelen.

  • Één bestedingsbudget voor alle vormen van mobiliteit
  • Ieder jaar een mobiliteitscheck van jouw mobiliteitsverbruik
  • 5 kaarten voor het Louwman Museum

Lees meer

Louwman Group

Driven is onderdeel van Louwman Group. Louwman Group is onder andere bekend als importeur van Toyota, Suzuki en Lexus in Nederland. Daarnaast is Louwman ook actief in de zorg met Welzorg, RSR en Zealand care.

Onze gezamenlijke passie is om mensen te laten bewegen. Mensen staan voorop in alles wat we doen. We willen iedereen de best passende mobiliteit geven. Dat is meer dan een auto of fiets, dat is vrijheid en bereikbaarheid!

Interesse?

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.