Slimme mobiliteit door maatwerk en flexibiliteit

  • Van advies tot implementatie
  • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit bij elkaar
  • Compleet aanbod: van (deel)auto tot e-bike en OV
  • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt

Advies bij mobiliteitsvragen

Slim maar eenvoudig
Met advies op maat helpen wij werkgevers en werknemers met hun mobiliteitsvraagstukken. Zodat mobiliteit kostenefficiënt, flexibel, duurzaam en gemakkelijk ingezet wordt. Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto. Het gaat om een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Maatwerk
We starten altijd met een kennismakingsgesprek waarbij jouw wensen en doelen op het gebied van mobiliteit in kaart worden gebracht. Wil je besparen op jouw mobiliteitspark en regeling(en)? Overweeg je thuiswerken extra te gaan stimuleren? In hoeverre kan mobiliteit bijdragen aan vitaliteit en duurzaamheid? Allemaal actuele vraagstukken waar wij bij kunnen helpen.

Meer keuze en meer flexibiliteit

Wij geloven in nieuwe mobiliteit, die flexibeler, sneller, veiliger, en schoner gaat als vandaag de dag! Dat we ondernemers kunnen helpen om mobiliteit voor het bedrijf vooral makkelijker te maken zonder dat het meer geld en tijd kost. De auto is niet meer het uitgangspunt, maar mobiliteit in bredere zin.

Kies je één soort vervoer of een combinatie? Het kan allemaal. Wij zijn sterk in het adviseren van bedrijven over de optimale inzet van mobiliteit. Zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan.

Louwman Group

Driven is onderdeel van Louwman Group. Louwman Group is onder andere bekend als importeur van Toyota, Suzuki en Lexus in Nederland. Daarnaast is Louwman ook actief in de zorg met Welzorg, RSR en Zealand care.

Onze gezamenlijke passie is om mensen te laten bewegen. Mensen staan voorop in alles wat we doen. We willen iedereen de best passende mobiliteit geven. Dat is meer dan een auto of fiets, dat is vrijheid en bereikbaarheid!

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.