Mobiliteit van de toekomst

Het gemak van 1 partner voor al jouw mobiliteit

Doe de keuzehulp

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Alle merken, alle modellen

    Eén partner, één factuur

Mobiliteit die verder gaat!

Wij geloven in nieuwe mobiliteit, die flexibeler, sneller, goedkoper, veiliger, schoner en gemakkelijker gaat als vandaag de dag! Dat we ondernemers kunnen helpen om de kosten beheersbaar te houden en wellicht arbeidsvoorwaarden kunnen vergroten voor een bredere doelgroep. De auto is niet meer het uitgangspunt, maar mobiliteit in bredere zin.

Wij zijn sterk in het combineren van verschillende mobiliteitsvormen, gedreven door jouw organisatie en mobilteitsbehoefte. Want zo bied jij iedere medewerker, op ieder moment het juiste vervoersmiddel aan. Je kunt op korte en lange termijn mobiliteit inzetten zodat het altijd past bij de situatie.

Beloofd!

Wij hanteren vier waarden waar wij ons productaanbod, dienstverlening en werkzaamheden aan toetsen. Hier mag je ons aan houden.

Duidelijk: Heldere communicatie, geen gedoe en geen addertjes onder het gras. Overzichtelijk en alles op 1 factuur.
Flexibel: Mobiliteit van 1 dag tot onbeperkt, te bestellen via website of bij een locatie bij jou in de buurt.
Snel: Als Driven-member kun je binnen 1 dag de weg op.
Persoonlijk: Als Driven-member kijken wij naar het totaalplaatje, niet per contract. Daarom werken we ook met een bestedingsruimte. Als je het wilt informeren wij je over ontwikkelingen, bieden we je combinatievoordeel of maak je gebruik van een gratis mobiliteitsscan.

Driven membership

Als member krijg je een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze bestedingsruimte zet je in voor alle mobiliteitsvormen, voor al je medewerkers. Om te bepalen welke bestedingsruimte het meest geschikt is, willen we een paar dingen van je weten: je wensen en je jaarcijfers. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Per telefoon of face 2 face, wat jij wilt.

Als member word je dus maar één keer gescreend. Daarna kun je snel schakelen en gebruik maken van al onze diensten.

The sky is the limit!

Wij willen uitgroeien tot dé mobiliteitsspeler van Nederland, waar alle mogelijke vormen van mobiliteit te vinden en te combineren zijn. Ons uitgangspunt is MAAS, Mobility as a Service. We brengen vraag en aanbod samen. Zo kun jij alle vervoersuitdagingen eenvoudig en snel regelen. Geen gedoe, geen addertjes onder het gras.

Openbaar vervoer, taxi, deelauto. Alles wat jou van A naar B brengt, willen we samenbrengen in Driven, om jou nog beter van dienst te zijn. Dit doen wij stapsgewijs en weldoordacht. We horen graag waar jij behoefte aan hebt.

Join Driven

Word Driven-member en krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze ruimte kun je gebruiken voor alle mobiliteitsvormen en voor al je medewerkers. We starten met een kennismakingsgesprek, zo leren wij jou kennen en jij ons.