Membership

De voordeelen van Driven

  • Een bestedingsruimte voor jouw bedrijf
  • Ieder jaar een mobiliteitscheck

Join Driven

Wij begrijpen dat je bedrijf in beweging is en je wil focussen op de dingen die ertoe doen. Bezig houden met administratie en bij ieder nieuwe mobiliteitsaanvraag jaarcijfers aanleveren, hoort daar niet bij.

Je wil vervoer snel en goed geregeld hebben. We beoordelen jouw financiële situatie een keer per jaar en daarna ben je vrij om jouw mobiliteitsaanvragen te doen. Daarom kies je voor Driven.

Je ontvangt interessante extra’s:

  • Jaarlijks een mobiliteitscheck om samen te kijken wat beter kan. Breder dan alleen kosten!
  • Een bestedingsruimte zodat je extra snel kunt schakelen.
  • 5 Kaarten voor het Louwman Museum

mobiliteitscheck.jpg

Mobiliteitscheck

Ieder jaar checken wij of jouw totaalpakket aan mobiliteit nog efficiënt wordt ingezet. Door te blijven monitoren kunnen wij jou het beste adviseren en blijft jouw mobiliteit aansluiten op het gebruik. Bijvoorbeeld: Bij een ondernemer rijden een 5-tal (nagenoeg) identieke auto’s. Waarbij er 2 veel kilometers maken en de overige minder. Dan kan het slim zijn om deze auto’s onderling te wisselen. Hiermee voorkom je grote afrekeningen in meer/minder kilometers en creëer je een gelijke looptijd en wisselmoment.

bestedingsruimte.jpg

Bestedingsruimte

Je krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze bestedingsruimte zet je in voor alle mobiliteitsvormen, voor al je medewerkers. Om te bepalen welke bestedingsruimte het meest geschikt is, willen we een paar dingen van je weten: je wensen en je jaarcijfers. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Per telefoon of face 2 face, wat jij wilt. Als member word je dus maar één keer per jaar gescreend. Daarna kun je snel schakelen en gebruik maken van al onze diensten.

Louwman Museum.jpg

Collectiviteitsvoordeel

Als member ontvang je mooie kortingen van ons en van onze partners. Alle voordelen ontvang je per mail in je inbox.. Wij zijn onderdeel van de Louwman Group en zijn ontzettend trots op ons eigen Louwman Museum, een van 's werelds grootste en meest geroemde collecties van historische automobielen. Als Driven-member ontvang je direct korting op de toegangsprijs.

Zo werkt het

Kies voor 1 van onze producten en je wordt automatisch Driven-member. Je bent akkoord gegaan met de offerte en de benodigde informatie is aangeleverd. Binnen 3 dagen krijg je bericht over de hoogte van jouw bestedingsruimte. Zodra jij akkoord bent met dit bedrag ben je Driven-member. Iedereen die binnen het bedrijf gebruik gaat maken van Driven wordt user.

Bel mij terug

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.