Besparen op mobiliteitskosten

Kosten besparen als bedrijfsdoelstelling

Vrijblijvend advies

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Eén partner, één factuur

Maak je mobiliteitsaanbod aantrekkelijker en bespaar

Bij veel bedrijven is mobiliteit nog traditioneel ingeregeld. Steeds meer werkgevers nemen hun mobiliteitsaanbod onder de loep. Zij passen hun aanbod aan en komen met oplossingen die passen bij deze tijd. Welke flexibele toepassingen kun je werknemers bieden en op welke manier speel je in op onverwachte gebeurtenissen? Deze tijd vraagt om een andere, meer flexibele, kijk op mobiliteit. Niet alle medewerkers reizen nog dagelijks naar kantoor. Als werkgever kun je inspelen op deze nieuwe trend, door elke medewerker een flexibele mobiliteitsregeling aan te bieden. Dat is toekomstbesteding en duurzaam.

None
Image_InText_Whitepaper.png

Whitepaper

Ontdek hoe je een flexibel en modern mobiliteitsaanbod samenstelt. Lees meer over hoe je mobiliteit slim inzet om je bedrijfsdoelen halen terwijl je de kosten verlaagt. Vul hier je gegevens in, wij sturen je graag onze whitepaper per e-mail.

Aanvragen
Opsomming_Driven

“Besparen op mobiliteit is niet zo moeilijk, medewerkers meenemen in een mobiliteitstransitie wel.”

Als je de ambitie (of de opdracht) hebt om de mobiliteitskosten van de organisatie terug te brengen, heb je een complexe uitdaging. Je hebt met verschillende regelingen, beleidsplannen en waarschijnlijk ook afdelingen te maken. De kosten zijn ook divers: kosten voor de leaseauto’s (zowel vast als variabel), kosten voor het OV (abonnementen, reiskosten), de declaraties van reiskosten eigen vervoer, maar ook veel kosten voor administratie en verwerking. Hoe zorg je dat intern alle neuzen dezelfde kant op staan? Hoe ga je om met eventuele weerstanden van collega’s? Wij helpen jou graag om een vernieuwde aanpak succesvol in te zetten.

Christian - Mobiliteitsadviseur @ Driven

Advies op maat

Wil je weten hoe jij kunt besparen op mobiliteit?
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.