Goed werkgeverschap en mobiliteit

Vitaliteit en werkgeluk

Vrijblijvend advies

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Eén partner, één factuur

Mobiliteit draagt bij aan vitaliteit en werkgeluk

Werknemers die goed in hun vel zitten zijn minder vaak ziek, presteren beter op de werkvloer en verzetten meer werk. Vitaliteit en werkgeluk zijn nauw met elkaar verweven. Laat het onderdeel vitaliteit terugkomen in je mobiliteitsbeleid. Uit verschillende onderzoeken blijkt al jaren dat aandacht voor gezonde en gelukkige medewerkers een positieve invloed heeft op de prestaties van organisaties. Bied medewerkers keuzevrijheid om flexibel te kiezen voor verschillende vervoersmiddelen. Mobiliteit, vitaliteit en werkgeluk gaan hand in hand met elkaar.

None
Image_InText_Whitepaper.png

Whitepaper

Hoe zorg je ervoor dat mobiliteit zo wordt ingezet dat het bijdraagt aan de vitaliteit en het werkgeluk van je werknemers? Wij vertellen je wat de voordelen zijn van flexibele keuzes voor mobiliteit en hoe je daarmee bedrijfsdoelen kunt behalen. Vul hier je gegevens in, wij sturen je graag onze whitepaper per e-mail.

Aanvragen
Opsomming_Driven

“Ontwikkeling een mobiliteitsbeleid dat resulteert in vitalere medewerkers”

Niet iedereen wordt blij van een auto. Vaak zijn dit jongeren die milieubewust opgroeien en gewend zijn aan alle gemakken van het openbaar vervoer. Er wordt steeds vaker gekozen voor een vitalere aanpak waarbij meer beweging en een verlaging van de CO2-uitstoot hand in hand gaan. Om vitaliteit mee te nemen in je mobiliteitsaanpak kent vele voordelen. Het verzuimpercentage wordt verlaagd omdat de bewustwording bij de medewerkers rondom de eigen vitaliteit wordt verhoogd. Daarnaast heeft het altijd een positief effect op medewerkerstevredenheid.

Chris - Mobiliteitsspecialist @ Driven

Vrijblijvend advies

Wil je weten hoe je mobiliteit kunt inzetten op het gebied van vitaliteit en goed werkgeverschap?
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.