Mobiliteit, altijd en overal

Wat werkt voor jouw bedrijf?

Doe de keuzehulp

Vervoer voor alle medewerkers, op ieder moment

Je medewerkers reizen van en naar kantoor, naar klanten, leveranciers en andere relaties. Maar niet al je medewerkers reizen even vaak, of even ver. En ook niet met hetzelfde vervoersmiddel. Jij wilt graag dat ze zich zo efficiënt mogelijk verplaatsen en je wilt de reiskosten natuurlijk ook in de hand houden.

De kracht van nieuwe mobiliteit zit in het combineren van verschillende vervoersmiddelen voor een flexibele periode. Hieronder lees je meer over de verschillende diensten. Wil jij weten wat voor jouw de beste combinatie is? Neem dan contact op.

Autohuur

Autohuur

Een (bestel)auto huren is een hele geschikte oplossing als je medewerkers maar af en toe of voor een korte periode een (bestel)auto nodig hebben. Voor een dag tot een jaar.

Meer informatie
Autolease

Autolease

Een auto leasen is in meerdere vormen en voor verschillende periodes mogelijk. Om de vorm en de periode te kiezen die het beste past bij jouw situatie, is het belangrijk om te achterhalen met welk doel je wilt leasen. Natuurlijk helpen we je bij het maken van een keuze, als je daar behoefte aan hebt.

Meer informatie
E-bikes hoe werkt het

Fietshuur

Huur compleet ontzorgd een fiets voor maximaal een jaar. Gemakkelijk én voordelig fietsen en geniet ook nog eens van de beste service. Dankzij onze samenwerking met ruim 230 fietsendealers, zit er altijd een bij jou in de buurt!

Meer informatie
E-bikes

Fietslease

Het leasen van een fiets past helemaal bij de huidige, gezonde en milieubewuste levensstijl. Ideaal voor in de grote stad of als je regelmatig niet al te grote afstanden moeten afleggen. Een eigen bedrijfsfiets in huisstijl is het perfecte uithangsbord voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Binnenkort meer

Wij zijn gedreven door jouw behoeftes, dus die horen wij graag. Openbaar vervoer, taxi, autodelen. Alles wat jou van A naar B brengt, willen we uiteindelijk samenbrengen in Driven, om jou nog beter van dienst te zijn. Het eerst volgende product dat we gaan toevoegen is de mobilteitskaart! Verwacht zomer 2019.

Mobiliteitskaart.jpg

Mobiliteitskaart

De mobiliteitskaart is de flexibele mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer met bijbehorende diensten. De kaart geeft iedereen vrijheid om op ieder moment de prettigste manier van reizen te kiezen. De mobiliteitskaart is het middel om de transitie te maken naar nieuwe mobiliteit.

poolauto2.jpg

Deelauto

Een deelauto is een auto die door iedereen gebruikt kan worden. De auto wordt met elkaar gedeeld. Dit kan een auto zijn die altijd bij het bedrijf staat maar het kan ook een leaseauto van een collega zijn die tijdelijk stil staat. De poolauto is het middel om duurzaam en efficiënt mobiliteit in te richten.

Bel mij terug

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.