Mobiliteit, altijd en overal

Huur of lease een auto of fiets: wat werkt voor jouw bedrijf?

Doe de keuzehulp

Vervoer voor alle medewerkers, op ieder moment

Je medewerkers reizen van en naar kantoor, naar klanten, leveranciers en andere relaties. Maar niet al je medewerkers reizen even vaak, of even ver. En ook niet met hetzelfde vervoersmiddel. Jij wilt graag dat ze zich zo efficiënt mogelijk verplaatsen en je wilt de reiskosten natuurlijk ook in de hand houden.

Misschien heb je ook nog de mooie ambitie om je steentje bij te dragen aan het milieu en zoek je naar milieuvriendelijke(re) vormen van vervoer. Wij begrijpen dat en we regelen het graag voor je.

Autohuur

Een (bestel)auto huren is een hele geschikte oplossing als je medewerkers maar af en toe of voor een korte periode een (bestel)auto nodig hebben. Voor een dag tot een jaar.

Meer informatie

Autolease

Een auto leasen is in meerdere vormen en voor verschillende periodes mogelijk. Om de vorm en de periode te kiezen die het beste past bij jouw situatie, is het belangrijk om te achterhalen met welk doel je wilt leasen. Natuurlijk helpen we je bij het maken van een keuze, als je daar behoefte aan hebt.

Meer informatie

Fietshuur

Huur compleet ontzorgd een fiets voor maximaal een jaar. Gemakkelijk én voordelig fietsen en geniet ook nog eens van de beste service. Dankzij onze samenwerking met ruim 230 fietsendealers, zit er altijd een bij jou in de buurt!

Meer informatie

Fietslease

Het leasen van een fiets past helemaal bij de huidige, gezonde en milieubewuste levensstijl. Ideaal voor in de grote stad of als je regelmatig niet al te grote afstanden moeten afleggen. Een eigen bedrijfsfiets in huisstijl is het perfecte uithangsbord voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Binnenkort meer

Wij zijn gedreven door jouw behoeftes, dus die horen wij graag. Openbaar vervoer, taxi, autodelen. Alles wat jou van A naar B brengt, willen we uiteindelijk samenbrengen in Driven, om jou nog beter van dienst te zijn. Het eerst volgende product dat we gaan toevoegen is de mobilteitskaart! Verwacht zomer 2019.

Join Driven

Word Driven-member en krijg een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze ruimte kun je gebruiken voor alle mobiliteitsvormen en voor al je medewerkers. We starten met een kennismakingsgesprek, zo leren wij jou kennen en jij ons.