Flexibel en duurzaam vervoer binnen de zakelijke dienstverlening

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

Duurzame mobiliteit.jpg

Flexibel vervoer op een duurzame manier

Verschillende medewerkers hebben verschillende behoeftes aan vervoer en dan ook vaak afhankelijk van de locatie van het project waar ze werken. Daarnaast wil je je steentje bijdragen aan de maatschappij en letten op de CO2 footprint. Vanuit je eigen overtuiging en vanuit de eis van de klant om dat te doen. De juiste combinatie van vervoersmiddelen en inzicht zijn daarom key. Wij brengen vervoer graag bij jou in de vorm van een dienst, zodat jij flexibel bent. Maak een afspraak met onze mobiliteitsspecialisten voor een vrijblijvende scan om te zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

None
Mobiliteitsbeleid Driven.jpg

Draag bij aan een lagere CO2-uitstoot

Door het aanbieden van verschillende vervoersvormen, wordt de co2-uitstoot verkleind ten opzichte van een wagenpark met alleen maar auto’s. Zo kun je maatschappelijk verantwoord ondernemen, oók met partners die dat van jou verlangen.

None
driven-financiallease-visual-3.jpg

Aantrekkelijke werkgever

Meer aanbod en keuze zorgt voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij als werkgever toch de verschillende behoeftes van verschillende medewerkers invullen maar heb je niet de administratieve lasten. Overigens draag je ook nog bij aan de vitaliteit van jouw medewerkers door meer beweging met de fiets of lopen.

None
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
None

Vrijblijvend advies voor jouw organisatie

Op een vernieuwde manier kijken naar mobiliteit levert vaak verrassende inzichten en kostenbesparingen op! Vraag daarom de vrijblijvende mobiliteitsscan aan en ontvang een mobiliteitsrapport op basis van jouw situatie met inzichten over kosten, duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid.