Weten hoe je CO₂-registratie makkelijk maakt?

zonder je in bochten te wringen

Vraag direct het whitepaper aan!
Driven_banner_300x250-1

Binnenkort moet je CO₂-uitstoot registreren

Een van de afspraken uit het Klimaatakkoord betreft de invoer van een normerende regeling om negatieve klimaateffecten van werkgebonden personenmobilitieit terug te dringen. Per 1 juli 2024 zijn bedrijven met 100 of meer medewerkers daarom verplicht om hun CO2-uitstoot te registreren en te rapporteren. Het betreft zo'n 8.000 bedrijven in Nederland. Het conrete doel: reductie van 1,5 Mton CO₂-emissies door werkgebonden personenmobiliteit per 2030. Per 2050 is het doel om de uitstoot met 100 procent terug te brengen.

Home
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

In een notendop betekent het dat organisaties met 100 medewerkers of meer de reisbewegingen en bijhorende CO₂-uitstoot van hun medewerkers zullen moet gaan registreren. De rapportage van het eerste jaar zal als nulmeting worden gezien. In de jaren erna gaat het registreren en rapporteren door, maar zal de overheid van diezelfde organisaties eisen dat zij maatregelen nemen om de CO₂-uitstoot terug te dringen. Het vraagt om gedragsverandering binnen deze organisaties. Alle medewerkers zullen hun steentje bij moeten dragen om de registratie succesvol te laten verlopen. Met de juiste tools wordt dit gelukkig een stuk eenvoudiger.

Home
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Driven helpt je het makkelijker te maken

Die nieuwe regeling brengt behoorlijk wat onrust met zich mee. Organisaties vragen zich af hoe ze gehoor kunnen geven aan iets wat zo ingrijpend lijkt. Gelukkig heeft Driven alles in huis om hen makkelijk te maken. Niet alleen hebben wij de tools om alle reisbewegingen te kunnen registreren en te rapporteren, we kunnen ook helpen met het reduceren van de CO₂-uitstoot door slimme inzet van onze mobiliteitsoplossingen.

Driven_banner_300x250-2

CO₂-rapportage zonder gedoe

Tja, het is nogal wat. Het besluit CO₂-reductie vraagt veel van organisaties met 100 medewerkers of meer. Gelukkig heeft Driven alle in huis om het je heel eenvoudig te maken. Na het lezen van deze whitepaper ken je alle ins and outs van het Besluit, weet je wat dit concreet betekent voor jouw organisatie en weet je vooral hoe Driven je in alle fasen kan ondersteunen! Oftewel:

Aanvragen
  • Automatische ritregistratie
  • Persoonlijke medewerkerspagina's
  • Eén overzichtspagina
  • Volledig AVG-proof

Benieuwd naar hoe dit voor jouw organisatie kan werken?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.